Heb je een verwijzing ontvangen van je huisarts voor het GLI leefstijlprogramma? Wil je niet meer op dieet maar ben je er aan toe om (kleine) veranderingen in je leven door te voeren? Dan kun je je hier aanmelden om mee te doen aan het GLI leefstijlprogramma in Zoetermeer. Hier leer je om je te focussen op verandering in gedrag met als resultaat je gezonder en fitter te voelen en op termijn gewicht te verliezen.

Gli groepen die binnenkort starten

Leefstijlprogramma individuele gesprekken

In het leefstijlprogramma heb je individuele gesprekken waarin jouw leefsituatie en jouw veranderwensen voorop staan. De gesprekken zijn te zien als met elkaar sparren over wat werkt voor jou. Jij weet namelijk wat voor jou zou kunnen werken en vooral ook wat niet werkt of wat niet kan. In de gesprekken wordt echt naar je geluisterd en krijg je ook tips en informatie over wat vaak werkt bij anderen.

Leefstijlprogramma groepsbijeenkomsten

Er zijn ook groepsbijeenkomsten die allemaal een thema hebben over leefstijl. Je kunt daarbij denken aan onderwerpen zoals:

  • hoe stel ik mijn maaltijden samen zodat ik niet zo snel honger heb
  • hoe kan ik beter slapen
  • hoe ga ik om met snaaibuien
  • hoe kan ik me beter ontspannen
  • hoe krijg ik het voor elkaar om vaker een gezonde maaltijd op tafel te hebben etc.

De groepsbijeenkomsten worden in een werkvorm gegeven in een veilige, open en gezellige sfeer. Er is ruimte om ervaringen met elkaar te delen en voor eigen inbreng.

Aanmelden GLI programma

Inlijn leefstijlcoaching zit in de wijk Noordhove bij het winkelcentrum aan de parkeerplaats bij de AH. Het leefstijlprogramma wordt vergoed uit de basiszorgverzekering. Nodig? Een verwijzing van je huisarts of internist en motivatie om (kleine) veranderingen in je leefstijl door te voeren!

Op dit moment zijn er de volgende groepsmogelijkheden:

  • donderdag 16:00 uur: start 14 maart 2024
  • woensdag 16:00 uur: start 17 april 2024

De groepen zijn kleinschalig (ca. 10 personen).

Wil je meedoen? Je kunt je hier aanmelden voor het programma. Ik nodig je dan uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of als je het al zeker weet voor een intakegesprek.

Kijk hier voor meer info.

De groepsbijeenkomsten duren 1,5 uur en worden in de praktijk te Noordhove gegeven.
Hier kunt u extra info aangeven en voorkeuren aangeven voor tijdstippen dat u gebeld wilt worden.