Kennismakingsgesprek
Als je belangstelling hebt voor het CooL programma starten we met een kennismakingsgesprek. We leren elkaar dan alvast een beetje kennen. Ook kan ik je wat meer uitleg geven over het programma. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 20 minuten en kan fysiek of telefonisch.

Intake gesprek
Als we een klik hebben en je wilt gaan voor het CooL programma dan plannen we een intake gesprek. Dit kan alleen fysiek en duurt ongeveer een uur. Je ontvangt alvast een intake formulier die je ingevuld meeneemt samen met de verwijzing van je huisarts naar het intake gesprek. Je wordt gevraagd om je te identificeren aan de hand van je paspoort of rijbewijs. In het intake gesprek gaan we nader in op de antwoorden die je hebt gegeven in het intake formulier. Ook wordt je lengte, gewicht en buikomtrek gemeten. We eindigen met een 2-tal zelfgekozen acties waarmee je het programma begint.

Je start meteen
Als de start van de groepsbijeenkomsten nog wat langer duurt plannen we een individueel gesprek tussentijds. Als je je aanmeldt voor het CooL programma gaat dit voor jou meteen starten.

Naar aanmelden.