Van jongs af aan heb ik altijd een grote interesse gehad in alles op het gebied van gezondheid. Een mooi vakgebied met veel aannames (en dus onduidelijkheden) over wat nu wel en niet gezond voor je is.

Voor meer vitaliteit helpt een gezonde voeding, voldoende beweging, ontspanning, slaap en mentaal lekker in je vel zitten. Maar ook weten wat voor jou belangrijk is in je leven, wat je makkelijk af gaat en of je leeft in lijn met je normen en waarden.

Mijn passie is om andere mensen de betere versie van zichzelf te laten zijn. Als leefstijlcoach kijk ik naar alle aspecten van leefstijl om te zien waar winst valt te behalen. Eigenlijk ben ik een soort gids die jou helpt om zelf betere keuzes te maken en bestaande patronen te doorbreken. Door bewust te worden van je eigen gedrag, gewoonten en overtuigingen kun je stapsgewijs aan een gezondere leefstijl werken.

Ik vertel je niet wat je moet doen maar ga samen met jou op zoek naar wat jij wilt en kunt veranderen op allerlei vlakken van leefstijl.

BLCN geregistreerd.