Recensies Inlijn leefstijlcoaching:

Odette is een leefstijlcoach, die je stap voor stap begeleidt naar een gezonde leefstijl. Ze legt goed uit welke punten hierbij horen, en waarom. Vaak denken we : dat weten we toch allemaal wel ? Maar Odette legt alles nòg duidelijker uit, geeft voorbeelden, en gebruikt haar informatiemateriaal. Dit nodigt echt uit om fijn aan de slag te gaan.
Haar uitgangspunt, dat ben jijzelf : waar sta jij nú, waar loop je tegenaan, wat zou je willen verbeteren ? Ze komt snel terzake, waarbij ze vraagt,  maar vooral jouzelf laat bedenken welk ander gedrag je kunt oefenen — natuurlijk geeft ze zelf ook tips. De volgende keer vraagt ze met belangstelling, hoe het oefenen gegaan is, en ga je weer verder.
Odette is vriendelijk, vol respect en aandacht, luistert & onthoudt goed.
Ik kwam bij Odette om te werken aan mijn stress, energie, een te volle agenda, te laat naar bed gaan, en een paar kilo willen afvallen. Best veel, wáar beginnen ? Odette legde uit : dit houdt allemaal verband met elkaar — als je nu bijv. eerst gaat beginnen met een betere slaap, dan heeft dat vanzelf al invloed op de andere punten. En …. dat klopt ! ik ben veel minder moe, ga nu actiever de dag in, en kijk minder zwaar naar de volgende stappen waar we aan gaan werken.
Elsbeth, 73 jaar, juli 2023

Met een coach heb ik  kunnen praten over het op een rijtje zetten van dingen waar ik tegen aan liep.  
Ik vond dat best moeilijk, aangezien ik nu dingen meer moest plannen. Maar toen ik het eenmaal onder de vingers kreeg, kreeg ik ook meer vertrouwen in mijzelf en dat het goed zou komen.
Ik deed al huishouden maar vaak op een laat tijdstip, ik heb dat nu teruggebracht naar wanneer ik maar wil.  Of een studie die ik aan het doen ben.

Ik ben meer gaan nadenken over de werkelijk belangrijke dingen in het leven, ben makkelijker geworden in veranderingen omdat ik meer op mijzelf vertrouw en kan sneller keuzes maken.

De workshop kostte wat  energie en vergt wat van je, maar uiteindelijk krijg je er meer energie en minder stress door!
Jeroen Stahlecker