Leefstijl weer in balans

Leefstijl. Eten staat centraal in ons leven. Elke dag maak je keuzes in je voeding die wel of niet gezond zijn. Voor veel mensen is het een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen lekker eten, gezelligheid, beweging, de dagelijkse dingen en een gezond voedingspatroon.

Een gezond voedingspatroon is persoonlijk. Eten is tenslotte meer dan een standaard weekmenu. Eten gaat ook samen met gezelligheid, tradities, emoties en wordt ook bepaald door gewoontes, opvoeding, gezelschap, dagelijkse bezigheden en wat je lekker vindt.

Ook je leefstijl, hoe je bezig bent met je gezondheid en hoeveel je sport is voor iedereen anders. Individuele aandacht aan verantwoorde voeding, beweging, gedachtes en gedrag helpt je verder.

Samen kijken we naar haalbare aanpassingen in wat je eet en drinkt en hoe je dit inpast in je leefstijl. We zoeken naar oplossingen die gericht zijn op de lange termijn. Ik laat je zien dat het mogelijk is om af te vallen bij een normaal en passend voedingspatroon en dat er ruimte is om af en toe iets ongezonds te eten. Naast voeding is er ook aandacht voor voldoende slaap, beweging en ontspanning. Ook dit helpt je om je doel te bereiken.

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier voor een overzicht van andere artikelen over leefstijl aanpassingen.